рецепти
Мариновани свински ребърца
свързани теми
Освен на скара ребърцата стават добре и в тефлонов тиган.
Необходими продукти:
300-400 г свински ребърца
2 с.л. соев сос
1 ч.л. чубрица
1 ч.л. подправка за скара
1 ч.л. чесън на прах
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. черен пипер
Начин на приготвяне:
Сложете ребърцата в дълбок съд и добавете соевия сос и останалите подправки.
Разбъркайте добре и ги оставете да престоят 1-2 часа.
Изпечете ги на скара или на тефлонов тиган.
галерии
Ципура във фолио с картофи за гарнитура
Салата от червено цвекло с чесън
Вегетарианска лазаня
Скумрия с домати на фурна
Как да успокоим плачещото бебе
Най-важните скрийнинг тестове - за да сме здрави
Пресните сокове: какъв да изберем
7-те основни хранителни вещества, които не бива да ни липсват
Най-добрите диетични съвети
Какво косата и скалпът казват за здравето ни
Храни срещу мазнините - част 1
Facebook коментари