храни и напитки
Протеини: зеленчукови или животински
И двата вида протеини съдържат полезни вещества, но количеството мазнини и аминокиселини е различно
свързани теми
• Най-полезните източници на животински протеини са крехкото месо, морските дарове, млякото и яйцата.
Най-доброто от двата „свята”
Конкретният избор на видовете протеини, които да предпочитаме, е личен и най-често субективен. И двата вида са здравословни по свой начин, но с правилната комбинация от храни е възможно да си набавяме всички необходими вещества дори и да консумираме само от единия вид.
- 1
- 2
галерии
Мястото на яйцата не е във вратата на хладилника!
И от диетичните напитки се пълнее
4-те най-полезни и 3-те най-вредни подсладители
Манго: магическа сила в един плод
Как да успокоим плачещото бебе
Най-важните скрийнинг тестове - за да сме здрави
Пресните сокове: какъв да изберем
7-те основни хранителни вещества, които не бива да ни липсват
Най-добрите диетични съвети
Какво косата и скалпът казват за здравето ни
Храни срещу мазнините - част 1
Facebook коментари